We use cookies to give you a better browser experience.
We do not collect any user information and/or share user information to third parties.

Cultuur

Cultuur

Wil je een manier vinden om jouw organisatie te verbeteren en ontdekken welke "stille kracht" jouw bedrijf kan maken of breken? Wil je meer weten over jouw cultuur en leiderschap? Hoe dit bewust en onbewust jouw organisatie beïnvloedt?

We kunnen onbewuste patronen binnen jouw organisatie identificeren en ze transparant maken. We kunnen de sterke en zwakke punten van jouw organisatie in kaart brengen met uitgebreide analyses en duidelijke rapporten.

Dankzij deze informatie kunnen we samen actie ondernemen en beperkende onderstromen omvormen tot krachtige bovenstromen die de organisatie nieuwe mogelijkheden bieden om zich te ontwikkelen. Door onze unieke aanpak kunnen we de onzichtbare hand begrijpen en controleren die jouw organisatie kan maken of breken. Dit stelt jou in staat om gebruik te maken van de verborgen mogelijkheden van jouw organisatie en beter management, samenwerking en prestaties te waarborgen.

We staan klaar om jouw organisatie te verbeteren, veranderen of transformeren. Bel me of stuur me een bericht, dan kunnen we samen kijken wat we kunnen doen.

Onze expertise ligt in het helpen van organisaties bij het creëren van een high-performing cultuur die gericht is op het bereiken van volledig potentieel. Door middel van ons advies en begeleiding kunnen we je helpen om de ontwikkeling van jouw organisatie, leiderschap en medewerkers te bevorderen, zodat zij kunnen groeien en bijdragen aan het succes van jouw organisatie.
Ga naar:
DBVP beelden die bewegen
Adviseert en coached mensen die op zoek zijn naar verdieping en groei in zowel hun persoonlijke als professionele ontwikkeling, met een focus op leiderschap en cultuur.
DBVP stemmen die spreken
Ontwerpt en realiseert leertrajecten op het gebied van professionalisering, leiderschap, management en cultuur met veel aandacht voor je persoonlijk en professionele ontwikkeling. 
DBVP heldere gedachten
Ondersteunt organisaties bij hun ontwikkelings- en transformatieopgave vanuit veranderkundig en psychodynamisch perspectief. Waarbij het leer en verandervermogen op basis van het potentieel van mensen centraal staat.
DBVP Praktische ideeën
Is een werkgemeenschap van betrokken professionals die het vakgebied van organisatieontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en cultuur vanuit het organisatiekundig en psychodynamisch perspectief verder wil ontwikkelen.

Beelden
die Bewegen

Stemmen
die Spreken

Heldere
Gedachten

Praktische
Ideeën


Photo’s and Text propriety of:

De Baaij, Verbeeten & Partners BV
Jonkershof 16, 6561 AL Groesbeek

All Rights Reserved

Contact